Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Stresle Baş Etme – Sohbet Hattı için yorumlar kapalı

Stresle Baş Etme – Sohbet Hattı

| Sohbet Hatları | Mart 14, 2018

Stres başımızın belası  ve onunla baş edebilmek adına  iletişim kuvvetlerinizi güçlü tutmak yararımıza olacaktır bu yüzden stres bizi her zaman geriye çeker.Aslında iletişim kurmak bizi stresten ve yaşamsal olumsuzlukların hepsinden uzak tutmaya yetecektir.Bu yüzden iletişim bağlarımızı oluşturuken sohbet hattı oluşturmaktan kaçınmamalıyız.Şimdi sizlere hayatınızda stresi yok edebilmek için neler yapabileceğinizi  uzunca bir yazıyla  tüm ince ayrıntılarına kadar anlatmaya çalışacağım. Öncelikle sizde strese neden olan durumları tespit edin.
Yapabileceğiniz farklı hobileriniz ve kendinize zaman ayırabilmeniz gerekiyor. Gerçekten stresli olduğunuzu düşünüyorsanız zaten bu öneriyi göz önünde bulundurursunuz.Çevrenizin size karşı gördükleri yada sizin farkemediğiniz bazı durumlarda mutlaka onlara kulak asın.  Çok rahat giysiler tercih edin sizi  sıkacak yada  olumsuz etkileyecek ürünlerden uzak durun.Egzersizlerinizi düzenli yapın ve asla  ihmal etmemeye çalışın.Dengeli beslenin, ağır yiyecekler yerine sebze veya meyve tüketin.Kafein içeren tüm içeceklerden mutlaka uzaklaşın. Sessiz sakin ortamları tercih edin ve oralarda vaktinizi geçirin.
Sevdiklerinizle zaman geçirin.Enerjinizi düşürecek  sohbet  hattı kuramadığınız toplum ve kişileri kendinizden uzaklaştırın yada uzaklaşın.
Yapmakta zorlandığınız ve sizde stres yaratan işlerde mutlaka yardım isteyin.
Ailenizle pikniğe gidin yada mutlaka kafanızı  meşgul  edebilceğiniz kafanızı dağıtabileceğiniz aktiviteleriniz olsun.Müzik dinlemek ve  o  annda kaybolabilmek size iyi gelecektir. Hobilerle uğraşmak kişiyi streslere karşı oldukça korur. Hobi edinin. İnsanlara karşı pozitif olamaya özen gösterinSevdiklerinizle, iyi zamanlar geçirirken cep telefonunuzu kapatın.Tatilerinizi yapın mekan ve  yer  değişimi mutlaka size  iyi gelecektir ve sizi hayata bağlamaya yetecektir Hayır demeyi öğrenin ve deneyin. Uykunuza ve dinlenmenize önem verin.Şu an yaşadığınız ana odaklanın.İşte stres için size önerilerimiz iletişim kurun hayat sevin ve  severek yaşamaya alışın böylece sohbet hattı sizi artılara götürecek.

  

2116 total views, 1 today

  

En özel sohbetler seni bekliyor sende bu sohbetlere dalmak için ara ve en özel sohbetlerle kenDini şımart.Yeni arkadaşlıklar edinmek için hemen arayın ve sizi bekleyen en özel sohbetlerle özel anlara tanık olun.Hayatınızda özel şeyler olmasını istemezmisiniz.sohbet numaraları Eğer hayatınıza biraz heyecan katmak isterseniz tek yapmanız gereken aramak ve sizi hayallerinizde saklı kalmış gizli saklı bahçelere sizleri götürerek sizlere en derin duyguları yaşatmak.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.Oradaki bayanlar sizlere özel bir sevgi duygusu yükleyerek sizleri bu hislerle adeta vaftiz ederler hemen arayın ve sizleri bekleyen sohbetlere dahil olun.Tek yapmanız gereken anında aramanız ve en derin duygularla yeni arkadaşlıklar kurmanız.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.