Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Sohbet Hatlarında Konuşarak Sevgiyi Hissedeceksin için yorumlar kapalı

Sohbet Hatlarında Konuşarak Sevgiyi Hissedeceksin

| Sohbet Hatları | Aralık 19, 2017

İnsanlar yaşamın zıtlığı, kaosu, bulmacası, stresi, dertleri ve pençesinden kurtulmak için her gün bambaşka yollara başvuruyor. Geçmiş yargısı, gelecek kaygısı bizleri baya bir yoruyor. Anı yaşayamaz hale geliyoruz ve sohbet hatlarını kendimi bir çıkış yolu gibi görüp kendimizi bu sitede partner seçerken bulu veriyoruz. Hepimiz içinde bulunduğumuz toplumun gereksinim veya dayatmaları ya da bizim gönüllü olarak seçtiğimiz büyük bir rol kümesi içinde yaşıyoruz. Bu rollerimizi aynı bir tiyatro sahnesinde olduğu gibi sırası geldiğinde ve dekor değiştiğinde sergiliyoruz. İnsanlar, gün içinde onlarca farklı role girip çıkıyorlar. İnsanlar, bir eş, baba, yakın arkadaş, dost, dernek üyesi, yönetim kurulu üyesi vb. rolleri sergilemektedir.

Peki siz hiç düşündünüz mü kaç rolünüz var sevgili sohbet hatları kullanıcıları? Hepimizin sahip olduğu bu kadar zengin rol repartuarlarına rağmen neden daha keyifli ve daha doyurucu bir iş ve özel yaşantı yerine biraz daha gergin, biraz daha karamsar bir yaşam bizi bırakmıyor. Herhangi bir anda rollerimiz ile ilgili elimizde üç seçenek vardır:

1* geçmişte kalan ve değişmemiz mümkün olmayan şeyleri düşünmek ve bunlarla ilgili üzüntü, pişmanlık yada kırgınlıkları tekrardan yaşayarak rolümüzü sergilemek.

2*gelecekte olması muhtemel olumlu ya da olumsuz olayları düşünerek heyecan ya da başımıza gelmesinden “korktuğumuz şeyin korkusu olan” endişeleri yaşamak.

3*şimdi ve bu anda var olarak, içinde bulunduğumuz durumun şartları

neleri gerektiriyorsa onu ortaya koyarak, geleceğin hedeflerini gözden

kaçırmadan davranışlarımızı sergilemek.

Başka bir deyiş ile; sahip olduğumuz ya da bize atfedilen rollerin farkında olmak, içinde olduğumuz veya sürdürdüğümüz rolü bilinçli olarak seçerek, sonuçlar kadar sürece de odaklanmak, geçmişin hata ve pişmanlıklarından kurtulmuş olarak, geleceğin kaygı ve korkularından arınmış olarak o an için, içinde olduğumuz rolü severek ve isteyerek sergilemek. Ne zaman ki sadece geçmişi yada geleceği dikkate alıyoruz, işte o zaman, içinde bulunduğumuz anı kaçırıyoruz.ne zaman ki “şimdi ve içinde bulunduğumuz zaman” dilimini seçiyoruz, işte o zaman zevkli anlar başlıyor. Hatta bunu sohbet hatlarında bir partner seçip konuşmaya başladığınızda hissedeceksiniz. Anı yaşamayı bir felsefe haline getirip, mutlu olmayı seçeceksiniz.

 

 

 

 

 

1048 total views, 1 today

  

En özel sohbetler seni bekliyor sende bu sohbetlere dalmak için ara ve en özel sohbetlerle kenDini şımart.Yeni arkadaşlıklar edinmek için hemen arayın ve sizi bekleyen en özel sohbetlerle özel anlara tanık olun.Hayatınızda özel şeyler olmasını istemezmisiniz.sohbet numaraları Eğer hayatınıza biraz heyecan katmak isterseniz tek yapmanız gereken aramak ve sizi hayallerinizde saklı kalmış gizli saklı bahçelere sizleri götürerek sizlere en derin duyguları yaşatmak.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.Oradaki bayanlar sizlere özel bir sevgi duygusu yükleyerek sizleri bu hislerle adeta vaftiz ederler hemen arayın ve sizleri bekleyen sohbetlere dahil olun.Tek yapmanız gereken anında aramanız ve en derin duygularla yeni arkadaşlıklar kurmanız.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.