Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Canlı Sohbet Hattında Dertleş için yorumlar kapalı

Canlı Sohbet Hattında Dertleş

| Sohbet Hatları | Kasım 27, 2017

Herkes hasta! Maalesef ki hepimiz depresyondayız. Bu yapılan bir araştırmanın sonucudur. O nasıl oluyor depresyonda olsam fark ederim demeyin iki hastadan biri durumun farkında değil hatta kabullenmiyor, ret ediyor!

Konuyu en baştan ele almamız gerekirse; depresyonun ne olduğundan bahsetmemiz gerekir. Bir çok çeşidi bulunan bu hastalık herkesin başına gele bilecek ağır ve ya hafif psikolojik veba sayılan bir hastalıktır. Çok basit bir kaç semptoma sahip olsa da zorlayıcı, normal gibi görünen semptomlarla da ortaya çıkabildiğinden fark edilemeye biliyor. Süre gelen iştahsızlık, mutsuzluk, isteksizlik, uykusuzluk, iştahsızlık gibi normalden farklı duran, insanı fiziksel rahatsızlıklara da ite bilecek semptomlar majör depresyonun belirtileridir. Bu belirtileri birinde göre bilirsiniz fakat kendinizde fark etmeniz zor olabilir. Hele ki yalnız yaşıyorsanız iş daha da zor. Psikoloğa giden insanların sayısı oldukça fazla iken psikologlar durumun daha da vahim olduğunu belirtiyorlar. Bu hastalığın en büyük sebebi elbette ki iletişim ihtiyacı. Herkes konuşma ihtiyacı hisseder. Her insan sosyalleşmeye ihtiyaç duyar. Herkes, kadın erkek fark etmez konuşmaya ihtiyaç duyar. Şayet siz de yalnızlık hissediyor, sohbet edememekten sıkılıyorsanız o halde Canlı sohbet hattını deneye bilirsiniz. Canlı sohbet hattı dakika başına ücretlendirilen kadın partnerlerin cevap verdiği özel hatlardır. Bu hatlar tamamen güvenlidir. Hiçbir şekilde konuşmalarınız kayıt altına alınmaz ya da başkalarıyla paylaşılmazlar. İster faturalı ister faturasız hat sahibi olun her operatör üzerinden bu hizmetten faydalana bilirsiniz. Canlı sohbet hattı üzerinden yapacağınız konuşmayı kendiniz belirlersiniz. İster dertleşin, ister sıkıntılarınızı paylaşın fark etmez; istediğiniz konu hakkında istediğiniz kadar konuşma hakkına sahipsiniz. Üstelik hizmet sınırsız olduğundan günün her saati ve her gün araya bilirsiniz. Unutmayın ki partnerlerine de bu konuda eğitim almış özel seçilmiş kişilerdir. Onların amacı sizleri telefon başında rahatlatarak günün stresinden ve sinirinden kurtulmanızı sağlamaktır. İstediğiniz zaman arayarak ister dertleşin, ister konuşun, ister hayalleriniz paylaşın fark etmez. Tüm ipler sizin elinizde ve sınırsız sohbetin tadını çıkarın.

 

 

 

 

En özel sohbetler seni bekliyor sende bu sohbetlere dalmak için ara ve en özel sohbetlerle kenDini şımart.Yeni arkadaşlıklar edinmek için hemen arayın ve sizi bekleyen en özel sohbetlerle özel anlara tanık olun.Hayatınızda özel şeyler olmasını istemezmisiniz.sohbet numaraları Eğer hayatınıza biraz heyecan katmak isterseniz tek yapmanız gereken aramak ve sizi hayallerinizde saklı kalmış gizli saklı bahçelere sizleri götürerek sizlere en derin duyguları yaşatmak.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.Oradaki bayanlar sizlere özel bir sevgi duygusu yükleyerek sizleri bu hislerle adeta vaftiz ederler hemen arayın ve sizleri bekleyen sohbetlere dahil olun.Tek yapmanız gereken anında aramanız ve en derin duygularla yeni arkadaşlıklar kurmanız.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.