Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Utangaçlığı Bırak için yorumlar kapalı

Utangaçlığı Bırak

| Sohbet Hatları | Kasım 1, 2017

 

Kimin Yanında Kendimi Rahat Hissediyorum?

Her konuda utangaç olma durumu yaşıyorsak bile illaki ve de mutlaka yanında güvende ve rahat hissettiğimiz kişi ve ya kişiler bulunur. Bu kişi annemiz, babamız, ailemizden birisi veya bir arkadaşımız olabilir. Kendimizi kimin yanında daha rahat hissediyorsak o kişi ile beraberken hareketlerimizi incelemeye alarak işe başlayabiliriz. Bu kişi ile beraber olduğumuz zamanlarda nasıl rahat konuşup, nasıl rahat davranıyoruz. Bu anların resimlerini çekip kafamıza kaydedelim. Bu zamanlar da kendimizin ve mekanın farkında olalım, gerekirse notlar ya da kelime dizeleri şeklinde hatıratlar tutalım. Bundan sonraki aşama günlük hayatımızda ufak tefek uygulamalar yapıp kazanacağımız minik zaferlerle kendimizi desteklemek şeklinde bir çalışma olacaktır.

Rahatlık Uygulaması

Kimi zaman kendimizi yanında pek rahat hissetmediğimiz bir insanla konuşmak durumunda bulabiliriz. Böyle zamanlarda:

Canlı sohbet hatları bu işin tam da rahatlama kısmında devreye giriyor. İletişimsel rahatlama ile çekingenliği atmanız daha kolay olacaktır. Canlı sohbet hatları, dakika başı ücret ödenen, özel seçilmiş partnerler eşliğinde konu ve zaman sınırlaması olmadan konuşabildiğiniz özel numaralardır. Bu özel hatların prensibi müşteri memnuniyeti ve gizliğidir. Kişisel bilgi ve paylaşımlarınız sizinle partneriniz arasında sır olarak kalır ve tamamen kurumsal çalışır. Üstelik partnerinizi kendiniz seçersiniz, numaralar rastgele değildir.

  • Konuşmamıza o insana bakmayıp farklı bir yöne bakarak başlayalım.
  • Farklı bir yöne bakıp konuşmamıza devam ederken, yanında rahat konuşup, hareket ettiğimiz insanla ilgili aklımıza kaydettiğimiz anılarımızı geri çağıralım. Karşımızdaki insanın yanında rahat ettiğimiz o kişi olduğunu varsayalım.

Rahat olun kimse beynimizi göremeyeceğinden düşündüklerimizi sadece biz bileceğiz. Neyi nasıl hayal ettiğimizse sadece bize ait olacaktır.

  • Bu uygulamayı yaptığımız ilk defalarda söyleyeceklerimizi mümkün olduğu kadar kısa tutma gayreti içerisinde olalım.
  • Söyleyeceklerimizi tamamladıktan sonra cesaretimizi toplayarak, karşımızdaki insana bakalım. Sıcak bir şekilde gülümseyelim ve yanından ayrılalım. Gülümsemek için çaba sarf etmek gerekmez. Yüz kaslarımızı bildik şekilde oynatmamız yeterli olacaktır.
  • Dikkat etmemiz gereken şeyler ise öncelikle az konuşmak ve konuşma tamamlandıktan sonra bulunulan mekandan ayrılmak olacaktır. Elbette bunu yaparken gülümsemeyi unutmayalım.
  • Mutlak başarı istiyorsak önceden plan yapmak ve anı kafanızda oluşturmak daha faydalı olacaktır.

Yaptığımızdan hoşnut kalabilir veya hoşnutsuzluk duyabiliriz. Ancak ne olursa olsun kendimizi tebrik etmek en doğal hakkımızdır. İlk uygulamada başarısız olsak dahi cesaretle ve azimle bu işin üzerine gitmemiz azımsanacak bir atak değildir.

  • Bundan sonraki aşama, konuştuğumuz insanları çeşitlendirmek ve onlarla konuşma sürelerimizi de uzatmak olacaktır.

Bunu da canlı sohbet hatları ile gerçekleştirmeniz mümkündür. Sohbet hatları, sohbet numaraları, sohbet hattı, özel sohbet hatları, özel sohbet numarası, sohbet numaraları ve benzeri kelimeler ile webden ya da sitemizden bu hizmeti veren hatlara kolayca ulaşabilirsiniz. Unutmayın ki web üzerinden Sohbet hatları, sohbet numaraları, sohbet hattı, özel sohbet hatları, özel sohbet numarası, sohbet numaraları bulurken dikkatli olmanız ve güvenli olup olmadıklarını kontrol etmeniz gerekir.

 

En özel sohbetler seni bekliyor sende bu sohbetlere dalmak için ara ve en özel sohbetlerle kenDini şımart.Yeni arkadaşlıklar edinmek için hemen arayın ve sizi bekleyen en özel sohbetlerle özel anlara tanık olun.Hayatınızda özel şeyler olmasını istemezmisiniz.sohbet numaraları Eğer hayatınıza biraz heyecan katmak isterseniz tek yapmanız gereken aramak ve sizi hayallerinizde saklı kalmış gizli saklı bahçelere sizleri götürerek sizlere en derin duyguları yaşatmak.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.Oradaki bayanlar sizlere özel bir sevgi duygusu yükleyerek sizleri bu hislerle adeta vaftiz ederler hemen arayın ve sizleri bekleyen sohbetlere dahil olun.Tek yapmanız gereken anında aramanız ve en derin duygularla yeni arkadaşlıklar kurmanız.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.