Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Mutlu Ol – Sohbet Telefonları için yorumlar kapalı

Mutlu Ol – Sohbet Telefonları

| Sohbet Hatları | Ocak 19, 2018

Kandırılıyoruz. Doğduğumuz gün itibariyle önce ailemizde başlıyor bu kandırma seansları; sosyal çevremizde devam edip okul sıralarında perçinleniyor; sisteme karıştığımızda genetik aktarımlarla beraber nesillerce devam ediyor. Peki neden bir sohbet telefonları muhabbeti size ayıp olarak gösteriliyor o zaman?

Birilerini kandırmayı iş edinmiş binlerce ve belki daha fazla mesaja maruz kalıyoruz her gün. Televizyonlar, reklam panoları, sosyal medya, radyo programları, gazeteler, okuduğumuz makaleler, reklamlar ve daha birçoğu tek bir yanılsamaya hizmet ediyor: Mutlu ol!

Bir daha mı geleceksin dünyaya? Öyleyse seni mutlu edecek kıyafeti giy; seni mutlu edecek okulda oku; mutlu olacağın işte çalış. Olmadı mı? Başka işte çalış öyleyse; hatta daha iyi bir işte. Seni mutlu edecek adamla/kadınla evlen; mutlu olacağın evde yaşa; sonra bir de çocuk yap ki daha mutlu olasın. Köyde mutlu değilsen şehre kaç; şehirde mutlu değilsen kırsala göç. Aşık olmazsan mutlu olamazsın; gerçek aşkı bul, mutlu ol. Bu restorana gidip şunu mutlaka tat, çünkü kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı! Ne yaparsan yap; sonunda illa ki mutlu ol! Sonra da paylaş. Öyle ya, mutluluk paylaştıkça çoğalır… Şu dünyadaki tek amacımız mutluluk oluverdi. Bir anda mı sevgili sohbet telefonları kullanıcıları? Bence insanlar böyle olsun diye zamanında birileri çok uğraştı ve sonunda başardı. Sistem oturdu; çark dönüyor: Hiç bir şekilde mutlu olamayan ve mutluluğu sürekli ötelerde arayan, kendinden ve kendi varoluş potansiyelinden/gayesinden uzak, belki bundan haberi bile olmayan insan toplulukları bir gün mutlu olabilmek için kendi kuyruklarını kovalayıp duruyor. Üstelik bu döngüye çok yaman bir alış-veriş de karışmış durumda, ticaret ve para da cabası. İşte o birileri bunun ekmeğini bala banarak afiyetle yiyorlar.

Yemek demişken; eski filmlerdeki kötü adamlar geliyor aklıma: Elindeki o kocaman ve yağlı et parçasını nefes almadan yedikten sonra kahkaha atarak gülerler ya hani; mutludurlar o an. O mutluluk: Adam zamanında muhtemelen çok acı çekmiş; demiş bir kez de mutlu olayım. Öyle ya da böyle bir şekilde mutlu olmuş mu? Olmuş. Sohbet telefonlarını arayan o binlerce kişiden birini ele alalım. Adam mutlu beyler; dağılın!

 

 

 

En özel sohbetler seni bekliyor sende bu sohbetlere dalmak için ara ve en özel sohbetlerle kenDini şımart.Yeni arkadaşlıklar edinmek için hemen arayın ve sizi bekleyen en özel sohbetlerle özel anlara tanık olun.Hayatınızda özel şeyler olmasını istemezmisiniz.sohbet numaraları Eğer hayatınıza biraz heyecan katmak isterseniz tek yapmanız gereken aramak ve sizi hayallerinizde saklı kalmış gizli saklı bahçelere sizleri götürerek sizlere en derin duyguları yaşatmak.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.Oradaki bayanlar sizlere özel bir sevgi duygusu yükleyerek sizleri bu hislerle adeta vaftiz ederler hemen arayın ve sizleri bekleyen sohbetlere dahil olun.Tek yapmanız gereken anında aramanız ve en derin duygularla yeni arkadaşlıklar kurmanız.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.