Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Sohbet Telefonları Yalnız Hissetme için yorumlar kapalı

Sohbet Telefonları Yalnız Hissetme

| Sohbet Hatları | Ocak 27, 2018

Birçok kadın hangi kültürde olursa olsun evliliklerinde kendilerini yalnız hissettiklerini belirtirler. Bu yalnızlık duygusunun bir kadını sohbet telefonlarına getirmesi de gayet doğal ancak bunu ifade eden kadınların yalnız hissettikleri yönündeki ifadelerine ek olarak evliklerde özel alanın olması gerektiğine inandıklarını ama bu özel alanın varlığının da aile olmayı unutturmaması gerektiği yönündeki inançlarıdır. Zaman ilerledikçe eşler arasındaki paylaşıma engel olan etkenlerde değişmekte ve farklılaşmaktadır. Bundan yirmi sene önce eşim pijama, terlik ve elinde kumanda ile beni ihmal ediyor ve benimle bir şey paylaşmıyor derken artık günümde sosyal medya ve diğer teknolojik unsurların etkisinden şikayet etmeye başlamaktadırlar. Yalnızlık duygusu ile birlikte önemsenmemek, arka plana itildiğini hissetmek, ilgisizlik ve eş olarak haksızlığa uğradığını düşünen ve bunu yaşayan kadın sayısı az değildir sevgili sohbet telefonları kullanıcıları. Yalnız hissetmek bir ötekinin varlığına rağmen paylaşamamak, kendini ifade edecek birini bulamamak, dinlenmiyor olmak ve neticede görülmüyor olmak acıtır.

Unutulduğunu hisseden kadın belli bir süreden sonra bu yalnızlığı hissetmeye başlar bunu anlatmaya çalışır, bu uğraş genelde olumlu sonuçlanmaz. Süreç bu şekilde devam ettikçe kadın düzeninin bozulmaması adına evliliği ya da ilişkiyi sürdürür. Düzen insanlar için önemlidir, düzenin koruyucu ve yapılandırılmış bir tarafı vardır. Çünkü insanların ayrılma/ayrılabilme süreçleri ile evlenme süreçleri kadar kolay ve eğlenceli değildir.

‘’Biz olamıyoruz, biz diye bir şey yok, bizler zamanımızı ayrı ayrı geçiriyoruz, onu yanımda hissetmiyorum, yanımda olsa bile aslında yanımda olmadığını hissediyorum’’ gibi düşünceler ve yakınmalar çok yoğun yaşanmaktadır. Tabi ki bu noktada sevgili sohbet telefonları kullanıcıları evlilik ya da beraberlik diğer yakın oldu var sayılan ya da en azından daha çok birlikte zaman geçiren yakındaki çiftlere imrenilmeye ve neden onlar gibi yaşayamadıkları sorgulanmaya ve kıyaslamaya neden olur. Yalnız hissetmek güvende olmadığınızı, desteksiz ve dayanaksız olduğunuzu hissettirmeye başlar. Sorunu kadınlar kendi cazibelerinde, kadınsılıklarında aramaya başlamaktadırlar. Yeterince çekici olup olmadıklarını sorgularlar ve eskisi gibi çekici olmanın yollarını aramaya başlarlar. Amaç, neden görülmediklerine ya da önemsenmediklerine dair bir ip ucu elde etme çabalarıdır.

En özel sohbetler seni bekliyor sende bu sohbetlere dalmak için ara ve en özel sohbetlerle kenDini şımart.Yeni arkadaşlıklar edinmek için hemen arayın ve sizi bekleyen en özel sohbetlerle özel anlara tanık olun.Hayatınızda özel şeyler olmasını istemezmisiniz.sohbet numaraları Eğer hayatınıza biraz heyecan katmak isterseniz tek yapmanız gereken aramak ve sizi hayallerinizde saklı kalmış gizli saklı bahçelere sizleri götürerek sizlere en derin duyguları yaşatmak.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.Oradaki bayanlar sizlere özel bir sevgi duygusu yükleyerek sizleri bu hislerle adeta vaftiz ederler hemen arayın ve sizleri bekleyen sohbetlere dahil olun.Tek yapmanız gereken anında aramanız ve en derin duygularla yeni arkadaşlıklar kurmanız.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.