Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Algısal Değer Düşürme – Sohbet hatları için yorumlar kapalı

Algısal Değer Düşürme – Sohbet hatları

| Sohbet Hatları | Şubat 7, 2018

Mutlu bir evliliğin sırrı için herkesin farklı bir fikri var elbette ama ortak nokta sevgi, saygı. Ancak uzmanların bu konu ile ilgili farklı bir tespiti var. Bunu siz sevgili sohbet hatları kullanıcıları için açıklamaya çalışacağım.

  • Bu olaya “algısal değer düşürme” adı veriliyor.
  • Bir ilişkisi olan insanlar kendine eş arayan insanları daha az çekici buluyor.
  • Bu, sadık kalmayı kolaylaştırmak için bilinçsiz bir şekilde meydana geliyor.

Mutlu bir evliliğin sırrı ortaya koyuldu: Her şey diğer insanları daha az çekici bulmakla ilgili.

Baştan çıkarıcı bir durumla karşılaştıklarında insanların motivasyonel tepkisinin çekiciliği değersizleştirmek olduğunu belirten uzmanlar Sadık insanlar, partnerleri ile mutluysa, özellikle de, çekici kişiyi ilişkileri için bir tehdit olarak görüyorlarsa, potansiyel partnerleri diğer insanlara oranla daha az cazip bulur.” diyorlar. Sevgili sohbet hatları kullanıcıları unutmayın ki evli kişilerin neredeyse yarısı evlilikleri esnasında aldatıyor. Yapılan bu yeni çalışma bunun nedenini ortaya koymuyor ama bazı insanların nasıl sadık kalabildiğini açıklıyor. Yapılan araştırmada, grupların her birinde 11 resim vardı. Bunların bir orijinaldi, diğer 10 tanesi ise aynı yüzün özel bir yazılımda, daha az ve daha çok çekici olacak şekilde üzerinde oynanmış haliydi. Yüzler arasında, simetri ve cilt tonu gibi çekicilikle bağlantılı özelliklere sahip olanlar vardı. Katılımcılardan beğendikleri yüzü seçmeleri istendiğinde, hepsi daha çekici olacak şekilde değiştirilmiş bir yüz seçti. Araştırmacılar, katılımcılara çalışma süresince çekici biriyle birlikte çalışacaklarını söyledi. Ama bilmedikleri şey, bu “kişinin” hayal ürünü olduğuydu. Ekibe hayali kişinin yüzü ile birlikte üzerinde oynanmış 10 adet farklı fotoğrafı gösterildi ve orijinal ile eşleşeni bulmaları istendi. Bu sefer katılımcılar, üzerinde oynanmış fotoğraflardan da az çekici olanı seçtiler. Araştırmacılar ikinci çalışma için, bu hayali kişinin bekar olduğunu ve bir partner aradığını söyledi. Bir ilişkisi olan katılımcılar bu hayali kişinin sevgili aradığını öğrendiklerinde, bekar olan katılımcılara oranla bu hayali kişiyi daha az çekici buldular. İlişkilerinde mutlu olduklarını belirten katılımcılar ise, bu hayali kişiyi diğer katılımcılara oranla daha az çekici olarak algıladılar.

 

 

 

En özel sohbetler seni bekliyor sende bu sohbetlere dalmak için ara ve en özel sohbetlerle kenDini şımart.Yeni arkadaşlıklar edinmek için hemen arayın ve sizi bekleyen en özel sohbetlerle özel anlara tanık olun.Hayatınızda özel şeyler olmasını istemezmisiniz.sohbet numaraları Eğer hayatınıza biraz heyecan katmak isterseniz tek yapmanız gereken aramak ve sizi hayallerinizde saklı kalmış gizli saklı bahçelere sizleri götürerek sizlere en derin duyguları yaşatmak.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.Oradaki bayanlar sizlere özel bir sevgi duygusu yükleyerek sizleri bu hislerle adeta vaftiz ederler hemen arayın ve sizleri bekleyen sohbetlere dahil olun.Tek yapmanız gereken anında aramanız ve en derin duygularla yeni arkadaşlıklar kurmanız.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.