Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Şeftali Çekirdeği – Sohbet Hattı için yorumlar kapalı

Şeftali Çekirdeği – Sohbet Hattı

| Sohbet Hatları | Mart 8, 2018

Küçükken başıma gelen bir olayı anlatayım sizlere.Bir gün pazardan şeftali alıp gelmiştim ve daha yaşım çok küçüktü o zamanlar neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyordum. Şeftali çekirdeğini dişimle kırmak için zorluyordum. Babam bana  dedi ki:
“Kızım !.. Şeftali çekirdeğini dişinle kıramazsın!”dedi.Ben o an şeftali çekirdeğiyle sohbet hattı yaratabileceğimi düşünmemiştim.Ben şeftali çekirdeğiyle Ben tabi pes  etmeyip dişimle şeftali çekirdeğini kırabilmek için tekrar zorlamıştım. Şeftali çekirdeğinin traktör lastiklerini anımsatan pütürlü sert kabuğu dişlerimi  yüzeyini eriterek çıtırdattı.Daha sonra elimi acıyan dişime götürdüm ve bir baktım ki dişim baya bir sallanmaya başlamıştı.Babam kızım ne yapıyorsun “Şeftalinin çekirdeği serttir, yazık edersin dişlerine.”dedi. Tabi ben çok sinirlendim ve öfkeyle şeftali çekirdeğini tekmelemeye devam ediyordum.Çekirdek, tulumbanın yanındaki toprağa düştü. Çok öfkelenip üstüne basmıştım ve iyice toprağa gömülmesini sağladım.Aradan günler geçti. Çocuk şeftali çekirdeğini unutmuştum.Bahçede mahallenin kızlarıyla  evcilik oynuyordum.Babam beni yanına çağırdı ve birşeyler gösterdi.Bak dedi senin inatla kırmaya çalıştığın çekirdek filizlenip şeftali ağacı olmuş nasıl da büyümek için dışarı fırlamış.Ve bende o an çok pişman olmuştum vay canına dedim büyüyecek çiçek açacak ve ağaç olacaktı. Ben buna çok sevinmiştim.Böylece onunla aramda sohbet hattı yaratabilmiştim.Babam bana o an şunları söylemişti: Ne zaman, hangi koşullarda olursan ol, dara düştüğünde şeftali çekirdeğini anımsa. Dişinle kıramadın o çekirdeği, taşla kıramadın.O senin kıramadığın çekirdekte öyle bir hırs var ki yeri geldiğinde uygun bir ortam ve koşulda taşları deler ve filizlenip yer yüzüne çıkar büyümek içinde çaba sarfeder.Peki bu çekirdek çelişkiler den mi doğdu zıtlıklarla sohbet hattı mı oluşturdu  Nedir o çekirdeğe bu gücü veren, güzel kızım? Her şey kendi içinde, kendini değiştirecek, başkaldıracak özü taşır.”bunu sakın unutma.

  

2042 total views, 1 today

  

En özel sohbetler seni bekliyor sende bu sohbetlere dalmak için ara ve en özel sohbetlerle kenDini şımart.Yeni arkadaşlıklar edinmek için hemen arayın ve sizi bekleyen en özel sohbetlerle özel anlara tanık olun.Hayatınızda özel şeyler olmasını istemezmisiniz.sohbet numaraları Eğer hayatınıza biraz heyecan katmak isterseniz tek yapmanız gereken aramak ve sizi hayallerinizde saklı kalmış gizli saklı bahçelere sizleri götürerek sizlere en derin duyguları yaşatmak.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.Oradaki bayanlar sizlere özel bir sevgi duygusu yükleyerek sizleri bu hislerle adeta vaftiz ederler hemen arayın ve sizleri bekleyen sohbetlere dahil olun.Tek yapmanız gereken anında aramanız ve en derin duygularla yeni arkadaşlıklar kurmanız.Sizde hemen arayın ve en özel anlara tanık olun.